Giám Sát Nhà Hàng Khách Sạn ( F&B Supervisor ) [Vietnam]


 

Mô tả công việc:

(Mức lương: 9 - 10 triệu VNĐ)
  • Restaurant Supervisor Responsibilities:
  • Managing restaurant staff's work schedules. Training staff
  • Conducting regular inspections of the restaurant kitchen to determine whether proper standards of hygiene and sanitation are maintained.
  • Overseeing food preparation, presentation, and storage to ensure compliance with food health and safety regulations.
  • Checking in on breakfast customers to enquire about food quality and service.
  • Monitoring inventory and ensuring that all food supplies and other restaurant essentials are adequately stocked.
  • Monitoring the restaurant’s cash flow and settling outstanding bills.
  • Reviewing customer surveys to develop and implement ways to improve customer service.
  • Resolving customer complaints in a professional manner.

Chức vụ: Trưởng Nhóm/Trưởng Phòng

Hình thức làm việc: Toàn thời gian

Quyền lợi được hưởng:

  • Off 4 ngày/tháng
  • Trợ cấp tiền ăn 40k/ngày
  • Đóng bhxh theo luật
  • Lương thưởng tháng 13 + bonus + thưởng các dịp lễ ...

Yêu cầu bằng cấp (tối thiểu): Đại Học

Yêu cầu công việc:

  • High school diploma or GED.
  • Bachelor's degree in hospitality is advantageous.
  • Proven experience working as a supervisor in the hospitality industry.
  • The ability to work in a fast-paced environment.
  • The ability to stand for extended periods. ELP (English for restaurant) Strong management skills.
  • Good organizational skills.
  • Effective communication skills.
  • Exceptional customer service skills.

Yêu cầu giới tính: Nữ

Ngành nghề: Chăm Sóc Khách Hàng,Du Lịch,Giám Sát Dịch Vụ,Nhà Hàng/Khách Sạn,Điều Phối Viên


Đại Học
1 - 5 năm


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال